За нас

Детайлът и стилът имат измерения, които трудно биха могли да останат скрити за истинските ценители. Разгръщайки сфери от цветове, материи, стилове и нюанси, Мултимо Дизайн открива пред вас един нов свят от възможности, които с италиански привкус и дългогодишен опит зад гърба си, с лекота и удоволствие ще обзаведат банята и дома ви.

Правим клиентите доволни и им помагаме да развият собствения си стил, приемайки че винаги има повече от едно решение. Мултимо Дизайн предлага не само естетически, но и структурни решения за дизайн и декорация на съвременни жилищни и обществени пространства.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с водещи италиански производители с доказано качество, иновативен дизайн и модерна технология на продукти, Мултимо Дизайн умело съчетава палитра от комбинации и решения, които преплитат в себе си индивидуалност, качество и взаимност.

Мултимо Дизайн консултира, изготвя 3D визуализация на архитектурни решения и предлага цялостно обслужване на своите клиенти, като им гарантира точно и навременно изпълнение на поръчките. Доставка на обзавеждане, професионални консултации при взимане на решения и интериорно проектиране са само част от услугите, които Мултимо Дизайн ще изпълни за Вас с гарантиран професионализъм, нескрито вълнение и голямо удоволствие.

Мултимо Дизайн – детайлът има значение!

Product Enquiry