Променяме правилата с новата серия на Catalano

Променяме правилата с новата серия на Catalano

Знаете, че ние от Multimo Design винаги търсим нови възможности за да разширим избора на клиента по отношение на цвят и пространство. Не изневеряваме на традициите да предлагаме най-доброто. Ето защо ви представяме новата цветова гама от Catalano.

променяме правилата с новата серия на catalano

Италианският концерн е новатор в създаването на съвременен дизайн за банята. През последните месеци, изследвайки и разработвайки различни възможности, те разшириха продуктовата си гама с въвеждането на четири чисто нови матирани нюанса, придаващ дълбочина в избора на продукт.

Пастелните тонове, в допълнение към класическото гланцово черно, са вдъхновени от най-деликатният цвят на перфектно оформен през годините речен камък, до най-слънчевият тон на почвата; от хипнотизиращият цвят на индигото, до зелената същност на диви цветя от италианските Алпи. Новите четири цвята и техният матиращ ефект са причината, тези продукти да бъдат приятни на допир и да носят в себе си значението на думата “дом”.

гиф от каталано

Налични са за 6 Green Lux мивки за върху плот/полувграждане и за конзолниq и стоящи тоалетниq и бидета от колекцията Sfera в 8 размера и два варианта: 65X42 cm, 60×40 cm и 42×42 със борд за смесител, или 75×40 cm, 65×40 cm, 60×38 cm, 50×38 cm и 40×40 cm само с тънък ръб. Конзолната Sfera 55 Wall-hung Newflush® WC и стоящата от пода Sfera 52 са налични със същия цвят и финиш. Това се отнася и за седалките на тоалетните чинии, които отново са със Soft Close / Take off система.

За по-голяма хигиена, продуктите са полирани и от вътре в зелен, сив, син и бял цвят. Това важи и за бидетата от същата марка.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Product Enquiry